Maak kennis met Essencia da Natureza

DiversMaak kennis met Essencia da Natureza

Waan jezelf even in Brazilië door het drinken van de nieuwe theesmaken van Essência da Natureza. (Portugees voor de essentie van de natuur) Dit assortiment is een reeks van zeventien melanges van traditionele Braziliaanse thee, perfect om van te genieten tijdens de feestdagen (Tip: Green with Envy – Guaraná, Cinnamon & Clove) en het hele jaar door. Met 30 ongebleekte theezakjes per blikje, combineren wij een passie voor de natuur en voor gezondheid in een lekker theemomentje.

Wij geloven dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid de sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven.

Thee die jou meer geeft dan dat heerlijke momentje op de bank. Voor als je bijvoorbeeld lekker in je vel wilt zitten, aan je weerstand wilt werken of even een oppepper nodig hebt. Op de verpakking kun je al heel snel zien voor welk moment jouw thee is door naar de categorie te kijken. Zo hebben we een Cleanse, Defense, Detox, Revitalise, Energy boost, Balance en een Daily categorie.

We maken theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen.

Bij het selecteren van ingrediënten gebruiken we zoveel mogelijk plantaardige ingrediënten. De ingrediënten die worden gebruikt in onze producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, dus alle producten zijn geschikt voor veganisten.

We zijn voorstander van het behoud van de Amazone en haar inwoners en proberen altijd met onze duurzame telers over een eerlijke handelsprijs te onderhandelen.

Het millieu vinden wij ook belangrijk. Onze verzenddozen leveren een bijdrage aan herbebossing, per 500 dozen worden er 2 bomen geplant.
De doos zelf wordt gemaakt van minstens 60% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Het wordt lokaal geproduceerd in Europa, dus met een lagere transport-voetafdruk vergeleken met goederen die buiten Europa geproduceerd en vervolgens geïmporteerd worden. En er wordt gemaakt van papierpulp gewonnen uit verantwoordelijk beheerde bossen en houtzagerijen.

Related posts

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us