essencia_da_natureza-thee

Over ons

Het verhaal achter...

Over ons

Wij geloven dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid de sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven.

Vanuit een passie voor natuurlijke gezondheid en thee zijn wij het merk Essência da Natureza gestart. Oftewel de essentie van de natuur. Want de natuur heeft jou een hoop te bieden. Wij vinden het mooi als jouw thee naast een dagelijks genietmomentje ook iets extra’s voor jou kan betekenen.
Het Essência da Natureza Thee Assortiment biedt een selectie unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes.

We maken theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen.

Bij het selecteren van ingrediënten gebruiken we zoveel mogelijk plantaardige ingrediënten. De ingrediënten die worden gebruikt in onze producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, dus alle producten zijn geschikt voor veganisten.

We zijn voorstander van het behoud van de Amazone en haar inwoners en proberen altijd met onze duurzame telers over een eerlijke handelsprijs te onderhandelen.

Het millieu vinden wij ook belangrijk. Onze verzenddozen leveren een bijdrage aan herbebossing, per 500 dozen worden er 2 bomen geplant.
De doos zelf wordt gemaakt van minstens 60% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Het wordt lokaal geproduceerd in Europa, dus met een lagere transport-voetafdruk vergeleken met goederen die buiten Europa geproduceerd en vervolgens geïmporteerd worden. En er wordt gebruik gemaakt van papierpulp gewonnen uit verantwoordelijk beheerde bossen en houtzagerijen.

E-mail ontvangen?

Blijf altijd op de hoogte

Iedere maand een genietmomentje? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van leuke weetjes en aanbiedingen.

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us