Over ons

Samantha

ONS VERHAAL

Kruidenthee alleen iets voor geitenwollensokken? Nee joh!

Het imago van kruidenthee is niet zo best. Veel mensen denken dat het niet lekker is. En dat het alleen gedronken wordt door supersaaie mensen die nooit taart eten. Maar daar is natuurlijk niks van waar. Ik wil jou laten ervaren dat het drinken van gezonde thee geen noodzakelijk kwaad is, maar dat elk kopje een traktatie is voor je body & mind.

>>shop hier alle kruidenthee<<

Ik ben Samantha Smits. Een gezonde levensstijl is me met de (liefdevolle) paplepel ingegoten. Mijn ouders zijn de oprichters van TS Health Products: een groot familiebedrijf in natuurlijke gezondheidsproducten. Mijn hart voor natuurlijke gezondheid is groot, maar ik ben ook een ontzettende levensgenieter. En vind dat gezond leven ook leuk en lekker moet zijn. Met meer dan genoeg ruimte voor taart!

Deze kruidenthee is lekker én kneitergezond voor je lijf. Maar laten we het ook even hebben over je mind.

Want hoe vaak doe je dat eigenlijk nog? Alleen, in alle rust een kopje thee drinken. Zonder afleiding in de vorm van een scherm, kind of collega. Weinig hè? Mindful thee drinken is thee drinken zoals het ooit bedoeld is: met je volle aandacht genieten van een moment van rust en verbinding. Wat drink ik? Hoe smaakt het? Wat voel ik als ik het drink? Hoe zit ik erbij?

Thee drinken mag weer een rustmomentje zijn. Een momentje van verbinding met jezelf. Zo werk je niet alleen aan een gezond lijf, maar ook aan je mentale gezondheid. Lees in dit blog hoe je heel makkelijk van jouw dagelijkse kopje thee een rustmoment voor body & mind kunt maken.

Elke dag een mindful theemoment met Essencia:

-verbetert je humeur

-helpt je bij angst

-verlaagt je stress level

-vergroot je creativiteit


Uit liefde voor mens, dier en milieu

Met meer dan 30 jaar ervaring in de natuurlijke geneeskunde zit het diep in mijn DNA dat ik het beter wil voor mens, dier en milieu. We strijden voor eerlijke handel en zorgen dat het milieu niet onnodig belast wordt met. De theezakjes zitten in een kartonnen verpakking en zijn gemaakt van plasticvrij, ongebleekt papier. Vrij van chemicaliën en microplastics dus. Ook hebben ze geen label en touwtje. Alleen zo zijn de theezakjes volledig biologisch afbreekbaar en kun je ze zo bij het gft-afval kieperen. Wel zo’n fijne gedachte.

 

 

Blijf altijd op de hoogte

Iedere maand een genietmomentje? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van leuke weetjes en aanbiedingen.

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us