Zelf een verfrissende tropische ijsthee maken

DiversZelf een verfrissende tropische ijsthee maken

Maak jij wel een zelf ijsthee in de zomer? Dit is ten eerste superlekker, maar ook nog veel gezonder dan een ijsthee uit een pak. Wij geven een aantal tips om zelf in 5 stappen een verfrissende ijsthee met een tropisch smaakje te maken.

Stap 1: Breng een liter water aan de kook.

Stap 2: Kies jouw favoriete smaak. Lekkere smaken voor een kan tropische ijsthee zijn bijvoorbeeld Green with Envy – Pineaple, Daily Shield – Passion Fruit of Lift me up Orange. Als je kiest voor de Green with Envy laat je het gekookte water eerst 5 minuten afkoelen en daarna laat je het theezakje minstens 5 minuten trekken. Bij de Daily Shield laat je het water niet eerst afkoelen, voeg je gelijk het theezakje toe en laat deze minstens 5 minuten trekken. En bij de Lift me Up thee laat je het theezakje 3-5 minuten in kokend water trekken.

Stap 3 (optioneel): Je kunt als je graag een iets zoetere versie drinkt honing of de vegan variant agave siroop toevoegen, maar als je 1 van de genoemde smaakjes neemt is dat eigenlijk niet nodig. Een andere mogelijkheid is om wat fruit toe te voegen zoals bijvoorbeeld wat schijfjes sinaasappel.

Stap 4: Verwijder het theezakje en zet dan je thee een uurtje in de koelkast.

Stap 5: Schenk een glas vol en doe er ijsblokjes bij. En klaar is jouw tropische verfrissing. Geniet ervan!

Related posts

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us