Shop

Daily Shield – Passion Fruit, 30 st

Daily Shield – Passion Fruit, 30 st

 9,99

  • Bommetjevol antioxidanten
  • Support je immuunsysteem
  • Met de tropische, lichtzoete smaak van passiefruit

Pau d’Arco is gewoon kneitergoed voor je lijf. De Inca indianen gebruikten het vroeger al als medicijn voor allerlei klachten en kwaaltjes. In ieder zakje Daily Shield zit maar liefst 2000mg binnenbast van de Lapacho boom uit de Amazone. Puurder krijg je ‘t bijna niet. Wil je je weerstand ondersteunen met kruidenthee én een lekker fruitig smaakje van passiefruit? Dan is dit jouw cuppa. Een absolute win-win situatie voor iedereen die graag kruidenthee drinkt vanwege de voordelen, maar ook van fruitig houdt. Hoe langer je ‘m laat trekken, hoe rozer ‘ie kleurt. Word je toch blij van?

  

EAN: 8713286026610 SKU: 8019 Categories:, , , Tags:, , , ,

Beschrijving

De “Daily Shield” theelijn van Essência da Natureza bevat Pau d’Arco. Geniet van de tropisch zoete smaak van passievrucht gecombineerd met Pau d’Arco. Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa), ook wel bekend als Lapacho, is een boom afkomstig uit het Amazone regenwoud. Pau d’Arco binnenschors wordt traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en bevat antioxidanten. Deze Passion Fruit thee valt in de “Defense” thee categorie.

Samantha’s Tip: “Zodra de R in de maand komt drink ik ook graag elke dag een kopje van onze Daily Shield thee. De authenthieke originele variant, maar als ik zin heb in wat zoets de Passion Fruit. Voor een extra boost ga ik voor de combi met Pau d’Arco & Graviola”

Gebruik: Laat, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop kokend water trekken.

Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten:
Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa) (85,4%), Passievrucht (Passiflora edulis) (10%), Passievruchtsmaak (4,6%).
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Pau d’Arco kun je beter niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Gewicht: 60,0 g

Extra informatie

Gewicht 60 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us