Shop

Green with Envy, 30 st

Green with Envy, 30 st

 9,99

  • Een natuurlijk energiebommetje
  • Geeft je (vet)verbranding een extra zetje
  • Smaakt als een krachtige, groene thee 

Een heel fijne om mee wakker te worden, want Yerba Mate is van nature cafeïnehoudend. Het is niet alleen een fijne vervanger van je ochtendkoffie, Yerba Mate geeft ook je (vet)verbranding een zetje. Deze originele Yerba Mate is krachtig van smaak: vergelijkbaar met sterke, groene thee. Drink je liever wat fruitigs? Probeer dan één van onze tropische Yerba Mate specials.

Goed om te weten: 80 graden is de beste temperatuur om Yerba Maté te zetten. Laat het theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

  

EAN: 8713286026320 SKU: 8020 Categories:, , , Tags:, ,

Beschrijving

Green with Envy is een versie van Yerba Maté. Dit is een traditionele thee uit het zuidelijke deel van Zuid-Amerika. Maté wordt gewonnen uit de bladeren en de stengel van de Ilex paraguariensis-boom. In tegenstelling tot andere theesoorten worden de groene bladeren en stam direct na het oogsten blootgesteld aan vlammen. Dit wordt gedaan om snel het vocht eruit te halen, en tegelijkertijd de vitamines, mineralen en polyfenolen in te sluiten. De bladeren ondergaan dan een tweede droogstap maar blijven groen. De smaak wordt vaak beschreven als groen, grasachtig en kruidachtig, met een licht rokerige smaak. Yerba Maté is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht. Deze thee valt in de “Cleanse” thee categorie. Naast deze originele Green with Envy thee zijn er ook nog versies met een extra smaakje; De zoete Pineapple, de frisse Lemon, de tropische Guave of de verwarmende Guaraná, Cinnamon & Clove.

Samantha’s Tip: “Ik let op wat ik eet en sport graag, maar toch geef ik graag m’n verbranding een extra zetje met de Green with Envy lijn. Deze originele, ietwat bittere variant smaakt als een krachtige groene thee. Ik neem hem altijd ’s ochtends ipv koffie om even lekker wakker te worden.”   Gebruik: Bij Maté is het altijd het beste als het water niet helemaal kookt. Laat daarom, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: 1.500 mg puur fijngesneden Yerba Maté (Ilex paraguariensis) blad.
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Yerba Maté bevat van nature cafeïne.
Gewicht: 45,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us