Shop

Green with Envy – Guaraná, Cinnamon & Clove, 30 st

Green with Envy – Guaraná, Cinnamon & Clove, 30 st

 9,99

  • Een natuurlijk energiebommetje
  • Guarana: een natuurlijk energiesupplement
  • Warme, kruidige mix van kaneel en steranijs

In deze kruidenthee vormt Yerba Mate een energiek duo met Guarana. Beide zijn natuurlijke, cafeïnehoudende powerplantjes, dus je drinkt deze het best in de ochtend of vlak voordat je gaat sporten. Guarana is een vrucht met cafeïne. Guarana wordt alleen langzamer door het lichaam opgenomen, waardoor je er langer en gelijkmatiger plezier van hebt. Kortom: geen hoge pieken en dalen in je energie. Tip voor de herfst- en winterdip dus! De warme, kruidige mix van kaneel en steranijs maakt dit sowieso al de winnaar van de koude maanden. 

Goed om te weten: 80 graden is de beste temperatuur om Yerba Maté te zetten. Laat het theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

  

EAN: 8713286026634 SKU: 8022 Categories:, , , Tags:, , , , , , ,

Beschrijving

De “Green with Envy” theelijn van Essência da Natureza bevat Yerba Maté. Deze versie van de Green with Envy thee is heerlijk voor de wat koudere maanden. De Yerba Maté wordt hier gecombineerd met guarana en de verwarmende smaak van kaneel. Daardoor bevat deze thee twee bronnen van natuurlijk voorkomende cafeïne. Namelijk Yerba Maté en Guarana. Yerba Maté (Ilex paraguariensis) is een Zuid-Amerikaanse boom waarmee je een verkwikkende thee kunt zetten. De thee is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht. Deze thee valt in de “Cleanse” thee categorie.

Samantha’s Tip: Ik let op wat ik eet, sport dagelijks en geef mijn bloedsuikerspiegel graag wat extra ondersteuning met de Green with Envy lijn. Deze kruidige variant vind ik erg lekker in de winter met een dekentje op de bank. Kaneel heeft daarnaast ook nog een ontstekingsremmend effect. Lekker & gezond dus!

Gebruik: Bij Maté is het altijd het beste als het water niet helemaal kookt. Laat daarom, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: Yerba maté (Ilex paraguariensis) 65%, Guaraná (Paullinia cupana) 19%, Kaneel 15%, Kruidnagel 1%.
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Onze theezakjes zijn gemaakt van ongebleekt papier. Bevat van nature cafeïne.
Gewicht: 60,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us