Shop

Green with Envy – Guava Leaves, 30 st

Green with Envy – Guava Leaves, 30 st

 9,99

  • Traditioneel gebruikt voor het behoud van een optimaal gewicht
  • Met de tropische smaak van Guave bladeren
  • Uit onze “Cleanse” categorie.

Deze Guave versie van de Green with Envy thee is een tropische, botanische melange met frisse guavebladeren. De thee is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht.

EAN: 8713286026580 SKU: 8016 Categories:, Tags:, , ,

Beschrijving

De “Green with Envy” theelijn van Essência da Natureza bevat Yerba Maté. Yerba Maté (Ilex paraguariensis) is een Zuid-Amerikaanse boom waarmee je een verkwikkende thee kunt zetten. Rijk aan antioxidanten. Traditioneel gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht. De Guave versie van de Green with Envy thee is een tropische, botanische melange met frisse guavebladeren. Deze thee valt in de “Cleanse” thee categorie.

 

Samantha’s Tip: “Ik let op wat ik eet, sport dagelijks en geef graag m’n spijsvertering een extra zetje met de Green with Envy lijn. Deze variant moet je ruiken, zo lekker! Guave ondersteunt de spijsvertering en staat op plaats 1 als fruit met de hoogste concentratie vitamine C. Lekker & gezond dus!”

 

Gebruik: Bij Maté is het altijd het beste als het water niet helemaal kookt. Laat daarom, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

 

Inhoud: 30 zakjes

Ingrediënten: Guavebladeren (Psidium guajava) 31,2%, Yerba maté (Ilex paraguariensis) 30%, Hibiscus 22%, Guavesmaak 12%, Citroenzuur 4,8%.

Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Yerba Maté bevat van nature cafeïne.

Gewicht: 60,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us