Shop

Green with Envy – Guava Leaves, 30 st

Green with Envy – Guava Leaves, 30 st

 9,99

  • Kickstart je dag 
  • Natuurlijke support voor je weerstand én (vet)verbranding
  • Met de tropische, zoetzure smaak van guave

Een lekkere kickstart van je dag, want Yerba Mate is van nature cafeïnehoudend. Door het te drinken krijg je (vet)verbranding een seintje om aan de slag te gaan. Deze Green with Envy thee is verrijkt met friszoete guave: een vrucht die uit elkaar barst van de vitamine C. Met deze thee zet je dus niet alleen je verbranding aan de slag, maar is ook een natuurlijke support voor je weerstand.

Deze tropical special heeft dezelfde gezondheidsvoordelen als de original Yerba Mate, maar heeft door de toevoeging van guave een heerlijk friszoet smaakje gekregen. En ook leuk: hij kleurt heel gezellig roze in je glas.

Goed om te weten: 80 graden is de beste temperatuur om Yerba Maté te zetten. Laat het theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

  

EAN: 8713286026580 SKU: 8016 Categories:, , , Tags:, , ,

Beschrijving

De “Green with Envy” theelijn van Essência da Natureza bevat Yerba Maté. Yerba Maté (Ilex paraguariensis) is een Zuid-Amerikaanse boom waarmee je een verkwikkende thee kunt zetten. Rijk aan antioxidanten. Traditioneel gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht. De Guave versie van de Green with Envy thee is een tropische, botanische melange met frisse guavebladeren. Deze thee valt in de “Cleanse” thee categorie. Samantha’s Tip: “Ik let op wat ik eet, sport dagelijks en geef graag m’n spijsvertering een extra zetje met de Green with Envy lijn. Deze variant moet je ruiken, zo lekker! Guave ondersteunt de spijsvertering en staat op plaats 1 als fruit met de hoogste concentratie vitamine C. Lekker & gezond dus!”

Gebruik: Bij Maté is het altijd het beste als het water niet helemaal kookt. Laat daarom, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: Guavebladeren (Psidium guajava) 31,2%, Yerba maté (Ilex paraguariensis) 30%, Hibiscus 22%, Guavesmaak 12%, Citroenzuur 4,8%.
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Yerba Maté bevat van nature cafeïne.
Gewicht: 60,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us