Shop

Daily Shield, 30 st

Daily Shield, 30 st

 9,99

  • Beter bestand tegen invloeden van buitenaf
  • Support je immuunsysteem
  • Kruidenthee met hints van zachte vanille en zoete karamel.

Pau d’Arco is kort gezegd gewoon kneitergoed voor je lijf. De Inca indianen gebruikten het vroeger al als medicijn voor allerlei klachten en kwaaltjes. In ieder zakje Daily Shield zit maar liefst 2000mg binnenbast van de Lapacho boom uit de Amazone. Puurder krijg je ‘t bijna niet. In de verte proef je de herfst door zachte vanille en zoete karamel: smaken die van nature in Pau d’Arco voorkomen. Zo kom jij ongeschonden die maanden met de R door! Liever een tropisch smaakje om de winter door te komen? Probeer dan de Daily Shield met Passion Fruit.

  

EAN: 8713286026351 SKU: 8013 Categories:, , , Tags:, ,

Beschrijving

De “Daily Shield” theelijn van Essência da Natureza bevat Pau d’Arco. Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa), ook wel bekend als Lapacho, is een boom afkomstig uit het Amazone regenwoud. Pau d’Arco binnenschors wordt traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en bevat antioxidanten. De “Daily Shield” thee bestaat ook in de fruitige Passion Fruit variant of in combinatie met graviola. Deze thee valt in de “Defense” thee categorie.

Samantha’s Tip: “Zodra de R in de maand komt drink ik ook graag elke dag een kopje van onze Daily Shield thee. De authenthieke originele variant, maar als ik zin heb in wat zoets de Passion Fruit. Voor een extra boost ga ik voor de combi met Pau d’Arco & Graviola.”

Gebruik: Laat, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop kokend water trekken.

Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: 2.000 mg 100% pure klein gesneden binnenschors van de Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa).
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Pau d’Arco kun je beter niet gebruiken tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Gewicht: 60,0 g

Extra informatie

Gewicht 60 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us