Shop

Green with Envy – Lemon, 30 st

Green with Envy – Lemon, 30 st

 9,99

  • Traditioneel gebruikt voor het behoud van een optimaal gewicht
  • Met de frisse smaak van citroen
  • Uit onze “Cleanse” categorie.

Deze frisse variant van de Green with Envy thee is verrijkt met een vleugje citroen. De thee is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht.

 

EAN: 8713286026641 SKU: 8023 Categories:, , Tags:, , , ,

Beschrijving

De “Green with Envy” theelijn van Essência da Natureza bevat  Yerba Maté. Deze frisse variant van de Green with Envy thee is verrijkt met een vleugje citroen. Yerba Maté (Ilex paraguariensis) is een Zuid-Amerikaanse boom waarmee je een verkwikkende thee kunt zetten. Deze thee is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht. Deze thee valt in de “Cleanse” thee categorie.

 

Samantha’s Tip: “Ik let op wat ik eet, sport dagelijks en geef mijn gezondheid graag wat extra’s met de Green with Envy lijn. Deze frisse variant vind ik erg lekker om m’n dag mee te beginnen. Citroen heeft daarnaast een antivirale en antibacteriële werking. Lekker & gezond dus!”

 

Gebruik: Bij Maté is het altijd het beste als het water niet helemaal kookt. Laat daarom, voor het ultieme theemoment, een theezakje minstens 5 minuten in een kop heet (niet kokend) water trekken.

 

Inhoud: 30 zakjes

Ingrediënten: Yerba maté (Ilex paraguariensis) 39,4%, citroengras 30%, citroenfruit 20%, citroensmaak 8,6%, stevia (Stevia rebaudiana) 2%.

Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier? Yerba Maté bevat van nature cafeïne.

Gewicht: 60,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12345

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us