Samantha’s Choice: Daily Shield- Passion Fruit, zomer thee.

DiversSamantha’s Choice: Daily Shield- Passion Fruit, zomer thee.

Elk seizoen kiest Samantha Smits haar favoriete thee van dat seizoen. Deze noemen we Samantha’s Choice. Ben je benieuwd welke ze deze zomer aanraad? Lees dan hier verder.

Onlangs ben ik een maand in Engeland geweest. Jawel, een hele maand lang. Niet alleen om voor mijzelf wat nieuwe dingen uit te proberen, maar ook om het bedrijf dat we hier hebben wat extra te ondersteunen. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, viel het met de regen toch echt wel mee. Goed, het was niet elke dag zonnig en 30 graden, maar je merkt wel dat het zomerseizoen volop in beweging is gekomen.

Heerlijk om op dit soort momenten in het appartement wakker te worden. Gelukkig heb ik in de buurt een sportschool gevonden waar ik om stipt 06.00 uur als een van de weinigen lekker aan de gang kon. Heerlijk rustig en alle apparaten voor mijzelf. Nou ja, eventjes dan. Na een kwartiertje begint de rest van Brighton toch ook wakker te worden. Vervolgens lekker weer lopend naar huis toe voor het eerste kopje thee, de Green with Envy Lemon. Heerlijk is dat. Deze hebben jullie ook in mijn vorige blog kunnen lezen. Na een verfrissende douche ga ik lopend naar mijn werk toe. Een flinke wandeling maar dat avontuur van 45 minuten brengt mij door alle straatjes en steegjes van Brighton.

Echte theedrinkers die Engelsen, tussen ons gezwegen voor mij als Nederlander doet het meer aan van melk met een theesmaakje. Maar gelukkig valt het hierdoor niet op dat ik bij aankomst meteen naar het tweede kopje van de dag grijp. De Passion Fruit thee uit onze Daily Shield serie. De geuren die vrijkomen bij zo’n dampend kopje thee zijn bijna niet te beschrijven, zo lekker. Ik kan mijzelf er echt heel even helemaal in verdwalen. Jungles, tropisch fruit, de zon op je gezicht en je voeten in het zand. Heerlijk. En wat nog leuker is, de thee is nog gezond ook!

Deze thee bevat o.a. namelijk Pau d’Arco, ook wel bekend als Lapacho. Een kruid afkomstig van bomen uit het Amazonegebied die wel 30 meter hoog kunnen worden. Een echt tropisch kruid dus. Een heerlijke smaak met passievrucht die ook nog het immuunsysteem ondersteunt en antioxidanten bevat. Een gezonde én lekkere thee dus. Er is namelijk geen enkele reden waarom gezond niet ook heel lekker mag zijn.

Liefs, Samantha

Related posts

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us