Samantha’s Choice: Green with envy, lente thee.

DiversSamantha’s Choice: Green with envy, lente thee.

Elk seizoen kiest Samantha Smits haar favoriete thee van dat seizoen. Deze noemen we Samantha’s Choice. Ben je benieuwd welke ze deze lente aanraad? Lees dan hier verder.

De ochtendzon schijnt door de ramen naar binnen, de vogeltjes fluiten buiten en ik geniet van m’n eerste kopje thee. De ochtend vind ik het fijnste moment van de dag. Vroeg in de ochtend is alles nog heerlijk rustig. Mijn Dalmatiër Faya strekt zich uit, geeuwt en loopt weer terug naar haar mand. Ze vind het duidelijk nog te vroeg voor haar eerste wandeling. M’n man staat onder de douche en ik ben net klaar met sporten. Elke ochtend ga ik als eerste in de ochtend thuis sporten. Door Corona heb ik inmiddels een kleine gym gecreëerd thuis, dus daar vind je mij zodra de wekker afgaat. Na het sporten ga ik naar de keuken en maak ik mijn eerste kopje thee. Even een rustig momentje voor mijzelf in alle stilte, voordat de drukte van de dag begint.


Is het mijn eerste kopje thee van de dag? Dan begin ik altijd met de Green with Envy, lemon. Voor mij is dit de ultieme lente thee met alle frisheid die de lente met zich meebrengt. Ook ben ik zelf gek op groene thee soorten, eigenlijk alle verschillende soorten. De basis van Green With Envy thee is Yerba Maté en ook dit is een groene thee soort. Daarnaast is Yerba maté een hele sterke antioxidant en heeft het nog veel meer andere mooie eigenschappen. Google hierop en je staat versteld van alle eigenschappen van deze plant. Deze Yerba Maté variant hebben we gecombineerd met natuurlijke citroen ingrediënten. Het resultaat is een heerlijke frisse groene thee wat aan het begin van een geweldige dag zal staan.


Een ideale thee om de ochtend mee te beginnen en vol energie aan het werk te gaan, of wat je dan ook maar van plan bent. Faya komt inmiddels weer haar mandje uit. Voor haar is het tijd om te gaan wandelen. Ik drink mijn laatste slokje thee op en pak haar riem, klaar voor een nieuwe dag.

Related posts

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us