Essencia da Musica

DiversEssencia da Musica

Zodra we denken aan een kop dampende thee, ontstaat er binnenin ons een geheel nieuwe realiteit.

We zien vaak niet alleen dat kopje thee voor ons staan, maar we creëren een geheel nieuwe setting.

Misschien zien we een warm dekentje voor ons waar we onder kruipen. Een comfortabele bank. Een knetterend haardvuurtje waarvan de gloed de woonkamer verwarmt. Wellicht horen we hoe de wind en de regen tegen het raam aankomt. Op de achtergrond horen we een gezellig deuntje waarbij we weg kunnen dromen, zodat we geheel opgaan in het moment zelf. Essencia da Musica.

Thee is één ding. Thee die gezond en lekker is een tweede. Maar de gehele beleving meemaken is het ultieme waar wij dagelijks naar op zoek zijn. Alles moet kloppen.

Met deze gedachte in het achterhoofd hebben we een playlist ontwikkeld die je nu via Spotify kan afluisteren. Een playlist die jou laat dromen in de waan van de dag, eentje waarbij je even, heel even, geheel tot rust komt. Een playlist die je inspireert om dit moment, jouw ultieme theemoment te maken. Bij Essencia da Natureza herkennen wij ons in jouw ideeën, in jouw dromen en in jouw mogelijkheden. Laten we samen onze toekomst creëren.

Luister je mee? Klik hier.

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us