Samantha Smits

Structureel supplementen slikken kan lastig zijn: je vergeet ze vaak in te nemen. Maar thee drinken doe je toch elke dag al. Hoe fijn zou het zijn als ieder kopje kruidenthee ook iets goeds doet voor je gezondheid? 

Verwarmt, verwent en versterkt 

In het Braziliaanse Amazonegebied groeien heel bijzondere kruiden en planten. De inheemse bewoners uit de Amazone maken van die powerplanten al duizenden jaren hun eigen kruidenthee vanwege de gezondheidseffecten. Goed voor je lijf? Zeker! Lekker? Daar zijn de meningen over verdeeld. Daarom hebben we tropisch fruit toegevoegd aan deze bijzondere kruidenthee. Zo is je dagelijkse cuppa niet alleen kneitergoed voor je lijf, maar ook nog eens ontzettend lekker. 

 

Smaakvolle kruidenthee met de kracht van supplementen.

Drink de kruidenthee om te detoxen, ontspannen, je weerstand een oppepper te geven of voor een beetje meer energie. Makkelijker dan supplementen slikken. En smaakt nog lekker ook.
 
Bestellen is simpel en snel
-30 zakjes voor € 9,95
-Gratis bezorging vanaf 3 doosjes
-Voor 14u besteld = dezelfde dag nog op de post
 

Pure Braziliaanse thee

Essēncia da Natureza staat bekend om de theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen.

Blijf altijd op de hoogte

Iedere maand een genietmomentje? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van leuke weetjes en aanbiedingen.

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us