Beschrijving
De “Lift me Up” theelijn van Essência da Natureza bevat Graviola (Zuurzak) bladeren. De Graviola (Annona muricata) boom komt voor in Peru, Zuid- en Noord-Amerika en de Amazone. Graviola wordt daar traditioneel gebruikt om het immuunsysteem en de bloeddruk te ondersteunen. Graviola wordt steeds meer bekend als een bron van antioxidanten. Er bestaat ook een “Lift me Up variant met een fruitige sinaasappelsmaak. Deze thee valt in de “Revitalise” thee categorie.
Samantha’s Tip: “Deze thee bevat Graviola, een heel interessant deel van de immer groenblijvende boom uit het Amazonegebied. Van de vrucht wordt er bij de betere restaurants zelfs ijs gemaakt. Google het en je zal zien dat de medische wereld ontzettend veel onderzoek doet hiernaar.”
Gebruik: Laat voor het ultieme theemoment een theezakje 3-5 minuten in een kop kokend water trekken. We raden je aan 3 kopjes per dag te drinken. Voor een zoetere smaak kun je wat honing of de vegan variant agavesiroop toevoegen.
Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: 1.800 mg pure gesneden Graviola blaadjes (Annona muricata).
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier?
Gewicht: 54,0 g
Samantha’s Tip: “Deze thee bevat Graviola, een heel interessant deel van de immer groenblijvende boom uit het Amazonegebied. Van de vrucht wordt er bij de betere restaurants zelfs ijs gemaakt. Google het en je zal zien dat de medische wereld ontzettend veel onderzoek doet hiernaar.”
Gebruik: Laat voor het ultieme theemoment een theezakje 3-5 minuten in een kop kokend water trekken. We raden je aan 3 kopjes per dag te drinken. Voor een zoetere smaak kun je wat honing of de vegan variant agavesiroop toevoegen.
Inhoud: 30 zakjes
Ingrediënten: 1.800 mg pure gesneden Graviola blaadjes (Annona muricata).
Bewaaradvies: Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Extra informatie: Wist je dat onze theezakjes gemaakt zijn van ongebleekt papier?
Gewicht: 54,0 g
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.