d
Essencia da Natureza, omdat gezond ook lekker kan zijn!

Gezondheid is voor mij een rode draad door mijn leven. Ik leef zo gezond mogelijk, maar vind het wel belangrijk dat het leuk blijft. Dus een wijntje op z’n tijd hoort daar voor mij ook bij. 😉 Maar naast een wijntje af en toe, ben ik ook een echte thee liefhebber. De gehele dag drink ik thee. ’s Ochtends om wakker te worden, ’s middags voor wat energie en ’s avonds voor het afronden van de dag.

Over elk theemomentje kan ik wel een blog schrijven en wellicht doen we dat later nog wel. Thee soorten zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en kleuren, van verse thee naar groene thee tot zwarte thee. Maar zijn ze dan ook allemaal even gezond? Deze vraag houdt mij bezig en dus ging ik op onderzoek uit. Ik zocht namelijk een thee die écht gezond is, iets extra’s bijdraagt aan onze gezondheid en daarnaast vooral ook gewoon lekker is. Hoe vaak eten of drinken we iets voor onze gezondheid terwijl het eigenlijk helemaal niet lekker is. We nemen het dan puur voor het effect. 

Ik vind dat dit anders kan. Het resultaat? Essencia da Natureza. Natuurlijke thee uit Zuid Amerika met alleen maar gezonde ingrediënten, volledig natuurlijk én nog super lekker ook. We zijn gestart met een gezonde basis thee en hebben hier geleidelijk natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd om het lekker te maken en een kick te geven. Natuurlijk kan ik je uitgebreid vertellen hoe lekker ze allemaal zijn, maar dit kan je nog veel beter zelf ervaren!

Laat je mij weten wat je ervan vindt?

d

Pure Braziliaanse thee

Essēncia da Natureza staat bekend om de theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen.
E-mail ontvangen?

Blijf altijd op de hoogte

Iedere maand een genietmomentje? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van leuke weetjes en aanbiedingen.

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us