Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Op aankopen bij Essencia da Natureza zijn de volgende bepalingen van toepassing:

U kunt uw bestelling naar wens bij ons komen afhalen (alleen op afspraak) of door ons laten verzenden naar een door u opgegeven adres. Wij verzenden naar Nederland en België. Bij een besteding van €20,’- of meer betaalt u geen verzendkosten.

Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden via Post.nl of DHL For You.

Iedere bestelling wordt door ons met zorg behandeld en ingepakt.  U kunt er dus zeker van zijn dat bij normale behandeling door Post.nl en eventuele andere partijen uw bestelling netjes wordt bezorgd. Producten met een groter formaat verzenden wij met DHL for You. U ontvangt van ons na aanmelding van uw pakket bij DHL for You een bericht met uw persoonlijke code om uw pakket te volgen via internet.

U ontvangt een e-mail op de dag dat uw bestelling op de post wordt gedaan.

Let op: het verzenden van uw bestelling geschiedt voor uw eigen risico. Mocht een pakket onverhoopt kwijt raken bij Post.nl kunt u ons hiervoor niet aansprakelijk stellen. Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw pakket, indien noodzakelijk, te traceren.

Onze verzenddozen leveren een bijdrage aan herbebossing, per 500 dozen worden er 2 bomen geplant.
De doos zelf wordt gemaakt van minstens 60% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Het wordt lokaal geproduceerd in Europa, dus met een lagere transport-voetafdruk vergeleken met goederen die buiten Europa geproduceerd en vervolgens geïmporteerd worden. En er wordt gemaakt van papierpulp gewonnen uit verantwoordelijk beheerde bossen en houtzagerijen.

Retourneren

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. De kosten van de retourzending zijn voor de koper. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen worden gecrediteerd. Aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt, zijn van retourzending uitgesloten

Totstandkoming van de overeenkomst

De maximale levertijd bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is stellen wij de consument hier tijdig van op de hoogte en bieden de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 14 dagen teruggestort.

Back to top
Welkom

Pure thee uit Brazilië

Ontdek onze pure theesmaken uit traditionele planten
Follow us